Beskrivelse
Stefans Lille Svarte “Bokashi, Biokull og Bakterier”
Ny forskning viser nemlig hvordan vi med bakterienes hjelp kan produsere mat og samtidig begrense klimakatastrofen.
Alt begynner på kjøkkenet ditt, og du trenger ikke mer enn en bøtte og et lokk!
Nøkkelen ligger i biokullet, og det er her bokashien spiller sin rolle ved at en får miljøvennlig kompost som gir næring til hele den komplekse veven av liv som finnes under føttene våre.
Det fermenterte matavfallet du har skapt lader biokullet med utrolig næring, som i tillegg fanger biokullet kulldioksid og lar det hele berike matjorden vår.
Bokashi, biokull og bakterier handler om jord i bred forstand og vi følger forfatteren ned i materien – fra tarmflora til økosystem – og som alltid med fokus på hva vi kan gjøre selv.
På balkongen, i kjøkkenet eller ute i kjøkkenhagen, og på måter som sparer både tid og ressurser.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.