• 100% Norsk nettbutikk

Om Mat & Hage

Vil tilbyr etter beste evne naturlige, økologiske og miljøriktige varer til hage, såvel som rene produkter til mat og kjøkken.

Det er viktig for oss å være et lite bidrag til å ta vare på de gode norske tradisjonene, spesielt når det gjelder råvarer og den gamle “brukshagen”. For oss er det viktig at maten og hagen henger sammen, slik det gjorde for bare noen tiår siden. Dette har vært en stor del av motivasjonen til at vi startet opp nettbutikken Mat & Hage.

Som et lite slag for miljøet vil vi forsøke å gjenbruke så mye emballasje som mulig. Det vil si at vi gjenbruker all emballasje som vi får varer i, i den grad det er mulig.

Vi vil jobbe hardt for å opprettholde førsteklasses service, god kvalitet i alle ledd og skape trygghet for våre kunder.

Vennlig hilsen
Mat & Hage

Mat & Hage eies og utvikles av MEKKERS HANDEL
Finnøyvegen 388, 4160 Finnøy
post@matoghage.no
Organisasjonsnummer: NO 976 597 060 MVA

Debio Økologisk Godkjent Footer

Se forøvrig siden med “Ofte Stilte Spørsmål” (FAQ)

Ordre (Privat og Bedrifter)

Har du ukurant ordre eller ønsker å gjøre kjøp som ikke kommer gjennom utsjekk på grunn av vekt (+100kg) o.l. så ta kontakt med oss så ordner vi med detaljene og handelen manuelt. Bedrifter og forhandlere bes uansett ta kontakt for større uttak av varer og sende spørsmål om dette på vår epost adresse under her.

epost: post@matoghage.no

Frakt

Alle ordre sendes med Posten/Bring og vi anbefaler alle som mottar varer fra Mat & Hage om og laste ned og installere Posten/Bring sin sporings app som finnes for både iOS og Android. Da vil dine forsendelser bli automatisk lagt til og du vil ha full kontroll og kan følge sendingen fra A til Å. Du skal uansett ble varslet på SMS og/eller E-Post når en ordre er sendt fra oss i følge Posten/Bring.

Tilhjengelige frakt valg:
Bring Pakke i postkassen – Postgangen tar vanligvis 3-5 dager
Bring Pakke til hentested – Postgangen tar vanligvis 2 dager
Bring Pakke levert hjem – Postgangen tar vanligvis 1-2 dager
Bring Pakke til bedrift – Postgangen tar vanligvis 1-2 dager
Bring EKSPRESS Sending – Kun for utvalgte nyttedyr produkter. NB Kan i enkelte tilfeller ta ett døgn ekstra om det er utkant strøk.

Mottar du “Pakke til utleveringssted” får du varsling når den kan hentes på ditt nærmeste postkontor eller post-i-butikk. Mottar du “Pakke levert hjem” må du være tigjengelig og kunne motta pakken. Mottar du “Pakke i postkassen” får du sendingen rett i postkassen eller hentemelding hvis sendingen er for stor for din postkasse. Får du “Pakke i postkassen” er det viktig å passe på for tyverier o.l. fordi når Posten/Bring har bekreftet levering som f.eks “Pakke utlevert”, “Sending levert i din postkasse” e.l. betegnes handelen som fullført, Mat & Hage kan ikke ta ansvar for utenforliggende årsaker om pakken da ikke er i postkassen som f.eks. tyverier o.l.

Uavhentede/Retunerte ordre belastes returfrakt og ett merkostnads gebyr på 250,- der angrefrist ikke er avtalt og HUSK Angrefrist må avtales før ordre retuneres, det holder ikke å sende pakken med angreskjema inni. All returfrakt blir belastet kunden. Vi tar heller ikke ansvar for returnerte pakker på grunn av feil telefonummer, epostadresse eller adresser oppgitt av kunden. Derfor er det viktig å være nøyaktig med informasjonen du gir oss i ordren.

Mat & Hage tilbyr gratis frakt hvis du handler for over kr. 2499,-. Dette beløpet blir oppdatert automatisk etter hvert som du legger varer i handlekurven. Når beløpet er nådd vil valget “Gratis Frakt” dukke opp ved utsjekk. Gratis frakt tilbudet gjelder ikke ukurante ordre eller ordre fra bedrifter og private som behandles manuelt.

Vi etterstreber kort behandlingstid, vanligvis 1 virkedag. I sesong eller kampanje perioder kan behandligs tiden bli lenger. Selve postgangen kommer i tillegg.

Posten Bring

Se forøvrig “Ofte stilte spørsmål”

Betaling

Mat & Hage aksepterer vanlige betalingskort og tilbyr sikker og gebyrfri betaling med løsning via våre samarbeids partnere Klarna, Vipps og PayPal (egen PayPal konto er ikke nødvendig). Hos oss kan du også velge Faktura eller Delbetaling, alle valgene blir tilgjengelige ved utsjekk. Alle priser er oppgitt i Norske Kroner (NOK)

Ingen kort eller sesitive betalingsdetaljer blir lagret hos Mat & Hage.